Serviti acest preparat cu garnitura de orez si salata preferata.
Amestecati cubuletele de carne cu amidon si lasati deoparte minim 30 de minute.
Daca alegeti sa lasati mai mult (pana la 2 ore), acoperiti si puneti la rece.
Incingeti un wok la foc mare.
Adaugati uleiul si invartiti putin tigaia sa se unga uniform.
Adaugati usturoiul si fulgii de ardei iute si lasati pe foc 10-20 de secunde, cat sa-si raspandeasca aroma.
Adaugati cubuletele de porc si amestecati pe foc 3 minute, pana se rumeneste toata carnea.
Condimentati cu sare si adaugati ceapa verde.
Mai amestecati pe foc 1 minut, dupa care adaugati supa si aduceti la fierbere.
Adaugati sos de soia si amestecati din cand in cand, pana se ingroasa sosul, dupa care luati de pe foc si serviti cu patrunjel proaspat.
Foto: Flickr
Pofta buna!