Cod cu ardei si rosii
Pentru un plus de savoare, pestele la cuptor se prepara cu putina menta proaspata.
Ingrediente:
- 2 fileuri de cod
- 10 rosii cherry, taiate in 4
- 1 ardei gras galben, feliat fasii
- 1 ardei iute, fara seminte, feliat rondele
- 2 catei usturoi
- frunze de menta
- sare si piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade si tapetati o tava cu hartie de copt.
Puneti in tava cele 2 tipuri de ardei si usturoiul si stropiti cu ulei de masline.
Dati la cuptor 20 de minute.
Scoateti din cuptor si puneti deasupra fileurile de cod stropite cu ulei.
Presarati frunze de menta si apoi rosiile cherry taiate.
Stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si piper.
Dati la cuptor inca 20 de minute si serviti preparatul cald.
Foto: Flickr
Pofta buna!