Site coolinaria.ro

Pui picant cu parmezan


Serviti cu o portie de orez si salata preferata.

Pui picant cu parmezan

Ingrediente:
  • 4 jumatati piept de pui fara os
  • 30 gr faina
  • 50 gr parmezan ras
  • 2 lingurite boia de ardei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1 ou batut
  • 30 ml lapte
  • 60 gr unt topit
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o tava de copt intinsa.
Amestecati faina cu parmezan, boia de ardei, sare si piper.
In alt castron, bateti oul cu lapte.
Inmuiati bucatile de pui in ou si dati-le apoi prin amestecul de faina si parmezan.
Puneti in tava de copt si stropiti uniform cu untul topit.
Dati la cuptor 1 ora si 15 minute.

Foto: Flickr


Pofta buna!