Supa rece de pepene rosu
O supa racoritoare de vara, aromata cu pepene rosu, zmeura si merisoare.
Ingrediente:
- 900 gr pepene rosu, fara seminte, taiat cubulete
- 135 gr castraveti tocati
- 90 gr ardei gras galben, tocat
- 75 gr ceapa verde tocata
- 3 linguri menta proaspata, tocata
- 45 ml zeama de lime
- 15 ml ulei de masline
- 3/4 lingurita sare
- 1/2 lingurita sos picant (Tabasco)
- 1 catel usturoi, zdrobit
- 125 ml suc de zmeura
- 125 ml suc de merisoare
Mod de preparare:
Puneti in robotul de bucatarie sau in blender toate ingredientele, mai putin sucul de zmeura si cel de merisoare.
Pulsati pana se marunteste uniform compozitia.
Adaugati cele 2 tipuri de suc si amestecati.
Dati la rece pana serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!