Serviti cu o portie de cartofi dulci, preparati si ei tot cu lapte de cocos si dafin.
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca.
Adaugati frunzele de dafin si lasati pe foc pana-si schimba culoarea.
Adauagti ceapa tocata si gatiti pana se inmoaie.
Adaugati pasta de usturoi cu ghimbir si amestecati pe foc cateva secunde.
Adaugati rosiile din conserva si lasati pe foc pana se zdrobesc.
Adaugati bucatile de pui (piept sau pulpe) si amestecati sa se acopere uniform.
Presarati cu sare si jumatate din cantitatea de scortisoara.
Adaugati 150 ml apa fierbinte (sau nu scurgeti conserva de rosii inainte sa o adaugati).
Acoperiti si aduceti la fierbere.
Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit pana se patrunde carnea.
Turnati laptele de cocos si lasati sa se incalzeasca uniform.
Serviti fierbinte, presarand cu scortisoara ramasa.
Foto: Flickr
Pofta buna!