Creveti cu parmezan
Un aperitiv deosebit, care merge de minune cu sos de usturoi.
Ingrediente:
- 500 gr creveti decorticati
- 5 linguri pesmet
- 45 ml ulei de masline
- 2 linguri parmezan ras
- 2 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
- 1 lingurita patrunjel tocat
Mod de preparare:
Amestecati pesmetul cu usturoiul zdrobit, si parmezanul ras si patrunjel.
Lasati deoparte 15 minute.
Dati crevetii prin acest amestec si sotati-i in ulei de masline 4 minute.
Scurgeti bine crevetii si asezati-i pe prosoape de hartie, ca sa se absoarba excesul de ulei.
Scurgeti uleiul din tigaie si sotati 1-2 minute amestecul de pesmet cu usturoi ramas.
Serviti crevetii presarati cu mixul de pesmet sotat si maioneza cu usturoi.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!