Site coolinaria.ro

Creveti cu parmezan


Un aperitiv deosebit, care merge de minune cu sos de usturoi.

Creveti cu parmezan

Ingrediente:
  • 500 gr creveti decorticati
  • 5 linguri pesmet
  • 45 ml ulei de masline
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
  • 1 lingurita patrunjel tocat
Mod de preparare:
Amestecati pesmetul cu usturoiul zdrobit, si parmezanul ras si patrunjel.
Lasati deoparte 15 minute.
Dati crevetii prin acest amestec si sotati-i in ulei de masline 4 minute.
Scurgeti bine crevetii si asezati-i pe prosoape de hartie, ca sa se absoarba excesul de ulei.
Scurgeti uleiul din tigaie si sotati 1-2 minute amestecul de pesmet cu usturoi ramas.
Serviti crevetii presarati cu mixul de pesmet sotat si maioneza cu usturoi.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!