Site coolinaria.ro

Cuscus cu pui


Reteta algeriana de cuscus cu naut, legume si bucatele de pui.

Cuscus cu pui

Ingrediente:
  • 1,3 kg carne de pui, taiata cubulete
  • 2 cepe medii, tocate fin
  • 1 conserva naut, scursa
  • 6 morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 2 napi mici, curatati si taiati cubulete
  • 10 fire patrunjel, tocat fin
  • 5 fire coriandru, tocat fin
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 L supa de pui
  • 360 gr cuscus uscat (rezulta 550 gr cuscus fiert)
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele intr-o oala mare (mai putin supa si cuscusul) si gatiti 15 minute.
Adaugati supa, aduceti la fierbere, acoperiti si lasati sa fiarba inabusit 45 de minute.
Intre timp, preparati cuscusul.
Serviti mancarea de pui pe pat de cuscus.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!