Iubitorii de chili con carne pot incerca fara probleme si varianta vegetariana.
Incingeti ulei intr-o oala si prajiti semintele de chimen pana incep sa pocneasca.
Adaugati pudra chili si amestecati.
Adaugati repede ardeiul gras, ceapa si usturoiul si amestecati pe foc pana se inmoaie.
Adaugati conservele de rosii cu tot cu zeama, zdrbiti-le usor si aduceti la fierbere.
Lasati sa fiarba inabusit, amstecand din cand in cand sa nu se lipeasca de oala.
Taiati fiecare vanata in 3 pe lungime, ungeti cu ulei si preparati pe gratar pe ambele parti pana se rumenesc si se inmoaie.
Curatati-le, taiati-le cubulete de aprox. 1 cm si adaugati-le in oala.
Adaugati conservele de fasole rosie, amestecati si mai lasati pe foc 10 minute.
Serviti cu orez sau lipie proaspata.
Foto: Flickr
Pofta buna!