Gatiti friptura, DUPA care o lasati la marinat. Marinata va deveni treptat dressing pentru salata.
Spalati fleica, tamponati-o cu prosoape de hartie si ungeti-o cu ulei.
Condimentati si inveliti in folie alimentara.
Lasati deoparte macar 2 ore, la rece.
Preparati friptura pe gratar, numai 3 minute pe fiecare parte.
Feliati-o in fasii subtiri de 5-6 mm, perpendicular pe directia fibrei.
Incalziti apa in wok si adaugati fasiile de vita.
Gatiti 2 minute, dupa care scoateti friptura si taiati-o bucatele.
Puneti carnea de vita cu tot cu zeama din wok intr-o cutie de depozitare din plastic cu capac.
Adaugati ulei de masline, zeama de lamaie, lamaita, sos de peste, ceapa, busuioc, coriandru si usturoi.
Amestecati si lasati la marinat 2 ore, acoperita. Daca vreti s-o lasati peste noapte, dati-o la rece dupa ce ajunge la temperatura camerei.
Intr-un castron de salata, puneti varza tocata, spanac, salata verde si castravete feliat.
Adaugati friptura si marinata si amestecati.
Ornati cu menta si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!