Site coolinaria.ro

Mousse de dovleac


Un desert de toamna care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Mousse de dovleac

Ingrediente:
  • 250 ml frisca lichida
  • 90 gr crema de branza
  • 150 gr zahar brun
  • 1 lingurita mix de condimente pentru placinta (scortisoara, nucsoara, ghimbir, cuisoare)
  • 1/4 lingurita sare
  • 450 gr dovleac copt, taiat cubulete
Mod de preparare:
Bateti frisca spuma si dati la rece.
Mixati crema de branza cu zahar brun, condimente si sare, la viteza medie, aprox. 2 minute, pana devine cremoasa si fina.
La viteza mica, incorporati dovleacul copt.
Cu o spatula de silicon, incorporati 2 cani de frisca in piureul de dovleac.
Transferati spuma de dovleac in 8 cupe de desert si ornati cu cate o lingura de frisca.

Foto: Flickr


Pofta buna!