Mirosul de scortisoara va invada intreaga casa, datorita acestui desert aromat.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Amestecati drojdia si apa intr-un castron mare si lasati sa se odihneasca 10 minute.
Adaugati restul ingredientelor pentru aluat si amestecati bine.
Adaugati mai multa faina daca aluatul nu este destul de compact.
Puneti aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si framantati timp de 5 minute, apoi lasati sa se odihneasca 15 minute.
Amestecati ingredientele pentru umplutura intr-un castron mic, pana cand obtineti o pasta.
Intindeti aluatul in forma de dreptunghi, apoi intindeti peste el pasta facuta anterior.
Rulati si taiati in 9 parti egale.
Puneti feliile pe o tava de 20 x 20 cm, unsa.
Lasati sa creasca, intre 45 de min si o ora, pana cand se dubleaza in dimensiune.
Puneti la cuptor timp de 20 de minute.
Amestecati ingredientele pentru glazura.
Dupa ce rulourile s-au racit, intindeti glazura peste acestea, folosind o spatula.
Foto: Flickr
Pofta buna!