Site coolinaria.ro

Paste Singapore Surf & Turf


Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Paste Singapore Surf & Turf

Ingrediente:
  • muschiulet de vitel
  • sare si piper
  • sos de stridii
  • unt
  • ulei de masline
  • usturoi
  • ardei iute
  • fenicul
  • ghimbir
  • ardei gras
  • telina apio
  • creveti
  • supa de legume
  • broccoli
  • morcovi
  • porumb
  • sos de soia
  • ulei de susan
  • taitei din orez (noodles)
  • ceapa verde
  • salata chinezeasca
Mod de preparare:
Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii.
Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir.
Se completeaza cu ardei gras si telina si se adauga muschiuletul de vitel condimentat.

Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute.
Se completeaza cu supa de legume si sa lasa pana incepe sa clocoteasca.
Se adauga broccoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii.
Se pun taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se adauga ceapa verde si salata chinezeasca.
Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.


Pofta buna!