Site coolinaria.ro

Pizza cu foietaj


Foloseste aluatul de foietaj si prepara o pizza simpla si savuroasa!

Pizza cu foietaj

Ingrediente:
  • Pentru 2 mini-pizza de 15 cm diametru:
  • aluat de foietaj taiat rotund, pe dimensiunea tavilor
  • 6 rosii deshidratate
  • 2-4 linguri mozzarella rasa
  • 3 felii bacon, taiat si prajit
  • 1 lingura patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Puneti hartie de copt in ambele tavi.
Asezati aluatul de foietaj in tava.
Adaugati rosiile, lasand o margine subtire impreujurul aluatului.
Presarati branza si bagati la cuptor pentru 15 minute sau pana cand branza s-a topit si a capatat o culoare aurie.
Scoateti din cuptor, adaugati baconul si patrunjelul si serviti.

Foto: Flickr


Pofta buna!