Preincalziti cuptorul la 180°C.
Amestecati dovleacul cu uleiul de masline si adaugati sare si piper.
Asezati o foaie de copt in tava pentru cuptor si imprastiati dovleacul pe toata suprafata acesteia.
Coaceti pentru 15-20 de minute, pana cand dovleacul s-a gatit si este auriu.
Pregatiti orezul dupa instructiunile de pe ambalaj.
Intr-o tigaie, puneti putin ulei de masline, prazul, usturoiul si morcovul. Gatiti pentru 3-4 minute.
Adaugati orezul in tigaie si amestecati bine, pana cand toate boabele sunt imbracate in ulei. Gatiti pentru 1-2 minute.
Adaugati vinul si amestecati pana cand este absorbit.
Turnati supa de legume treptat, amestecand de fiecare data pana cand s-a absorbit.
Luati orezul de pe foc. Adaugati dovleacul copt, branza si mugurii de pin si amestecati usor.
Ornati cu putin patrunjel si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!