Site coolinaria.ro

Ciuperci umplute cu rata


O reteta simpla, ce poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.

Ciuperci umplute cu rata

Ingrediente:
  • 6 ciuperci portobello
  • 140 gr carne de rata, taiata marunt
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura ulei vegetal
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 2 linguri migdale prajite si taiate marunt
  • 30 gr crema de branza
  • 115 gr branza de capra
  • paprika
  • sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Taiati coditele ciupercilor si tocati-le marunt. Puneti ciupercile deoparte.
Sotati coditele taiate impreuna cu usturoiul, in putin ulei de masline.
Adaugati carnea pentru a se incalzi, nu gati complet. Lasati deoparte, la racit.
Ungeti o tava cu ulei.
Intr-un castron amestecati crema de branza, branza de capra, ceapa, migdalele, un praf de paprika si amestecul racit de carne si ciuperci.
Adaugati sare si piper dupa gust.
Umpleti ciupercile cu acest amestec, apoi puneti la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand umplutura se rumeneste.
Lasati la racit 5 minute, inainte de a servi.

Foto: Flickr


Pofta buna!