Site coolinaria.ro

Cannelloni cu ricotta si spanac


O reteta gustoasa pentru o cina usoara, gata in numai 30 de minute.

Cannelloni cu ricotta si spanac

Ingrediente:
  • 200 gr cannelloni
  • 250 gr spanac congelat
  • 250 gr branza ricotta degresata
  • 500 gr branza de vaci degresata
  • 1 lingurita nucsoara rasa
  • 575 gr sos de rosii pentru paste
  • 1 lingura parmezan ras fin
  • 2 linguri branza cheddar rasa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Fierbeti pastele in apa cu sare 4 minute. Scurgeti si lasati deoparte.
Gatiti spanacul congelat intr-o craticioara sau la microunde, pana se inmoaie.
Amestecati spanacul cu branza ricotta, branza de vaci si nucsoara intr-un castron mediu.
Puneti jumatate din sosul de rosii intr-o tava de cuptor intinsa.
Umpleti cannelloni cu amestecul de spanac si asezati in tava.
Turnati deasupra restul sosului si presarati cu parmezan si cheddar.
Dati la cuptor 20 de minute.

Foto: Flickr


Pofta buna!