Site coolinaria.ro

Pui copt cu mere


O reteta savuroasa, perfecta pentru serile racoroase.

Pui copt cu mere

Ingrediente:
  • 470 ml lapte
  • 3 oua
  • o lingura apa
  • 90 gr pesmet
  • 4 bucati piept de pui
  • un mar mare, taiat marunt
  • crutoane
  • 470 ml suc de mere
  • 30 gr unt
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 C.
Turnati laptele intr-un bol mic. Separat, amestecati ouale cu apa.
Puneti pesmetul pe o farfurie. Treceti puiul prin lapte, apoi prin ou, apoi prin pesmet. Lasati deoparte.
Puneti la fiert untul si sucul de mere, apoi adaugati marul tocat.
Amestecati destule crutoane cat sa absoarba tot lichidul.
Transferati intr-o tava de copt si adaugati resturile de mar.
Puneti pieptul de pui deasupra si acoperiti cu folie de aluminiu.
Coaceti timp de 45-50 de minute.

Foto: Flickr


Pofta buna!