Desert cu ciocolata si portocale
Incearca o combinatie aromata de ciocolata si portocale, intr-un desert simplu, ce nu necesita coacere.
Ingrediente:
- 200 gr crema de branza
- 150 ml smantana pentru frisca
- 150 gr iaurt simplu
- 3 linguri zahar
- sucul si coaja de la o lamaie
- 45 ml lichior de portocale
- 300 gr ciocolata neagra
Mod de preparare:
Amestecati crema de branza pana cand devine foarte moale, apoi adaugati frisca, iaurtul, zaharul, sucul si coaja de lamaie si lichiorul.
Taiati 200 gr ciocolata in fasii subtiri, si pastrati-le pe cele mai reusite.
Adaugati restul fasiilor, impreuna cu celelalte 200 gr de ciocolata zdrobita in amestecul de crema de branza.
Turnati in paharute de ciocolata (
preparate in casa sau cumparate) si bagati la congelator.
Inainte de servire, scoateti din congelator si bagati la frigider, pentru a se dezgheta putin.
Decorati cu fasiile de ciocolata pastrate si coaja de portocala.
Foto: Flickr
Pofta buna!