Site coolinaria.ro

Desert cu ciocolata si portocale


Incearca o combinatie aromata de ciocolata si portocale, intr-un desert simplu, ce nu necesita coacere.

Desert cu ciocolata si portocale

Ingrediente:
  • 200 gr crema de branza
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • 150 gr iaurt simplu
  • 3 linguri zahar
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 45 ml lichior de portocale
  • 300 gr ciocolata neagra
Mod de preparare:
Amestecati crema de branza pana cand devine foarte moale, apoi adaugati frisca, iaurtul, zaharul, sucul si coaja de lamaie si lichiorul.
Taiati 200 gr ciocolata in fasii subtiri, si pastrati-le pe cele mai reusite.
Adaugati restul fasiilor, impreuna cu celelalte 200 gr de ciocolata zdrobita in amestecul de crema de branza.
Turnati in paharute de ciocolata (preparate in casa sau cumparate) si bagati la congelator.
Inainte de servire, scoateti din congelator si bagati la frigider, pentru a se dezgheta putin.
Decorati cu fasiile de ciocolata pastrate si coaja de portocala.

Foto: Flickr


Pofta buna!