O supa cremoasa de sparanghel, hranitoare si gustoasa.
Spalati cartoful, fara sa il decojiti, apoi taiati-l in bucati mici. Taiati ceapa.
Taiati capetele sparanghelului, iar varfurile puneti-le deoparte. Taiati restul in bucati mici.
Adaugati putin ulei de masline intr-o tigaie si gatiti ceapa pana cand devine translucida.
Adaugati pudra de curry si cartoful si amestecati timp de 1 minut.
Adaugati supa de pui si lasati sa fiarba pana cand se inmoaie cartoful.
Puneti sparanghelul si lasati la fiert inca 2 minute.
Puneti in blender intregul amestec. Dupa ce ati amestecat bine, turnati la loc in tigaie si adaugati laptele.
Lasati sa se incalzeasca putin timp de 1 minut. Nu fierbeti.
In acelasi timp, fierbeti varfurile sparanghelului in apa.
Turnati supa in castroane, adaugati o lingura de smanatana si garnisiti cu varfurile de sparanghel.
Presarati putin piper.
Foto: Flickr
Pofta buna!