Mancarica de pui cu spanac
Un preparat rapid si satios, ideal pentru serile geroase de iarna.
Ingrediente:
- 1 lingurita ulei de masline
- 1/2 ceapa tocata
- 150 gr morcovi taiati subtire
- 1 lingurita concentrat de pui, amestecat cu 240 ml apa
- 400 gr rosii la conserva, cu sos
- 150 gr piept de pui gatit si tocat
- 675 gr spanac taiat
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie, la foc mediu.
Adaugati ceapa si gatiti timp de 5 minute sau pana cand se rumeneste.
Adaugati morcovii, apoi concentratul de pui cu apa.
Cand incepe sa fiarba, reduceti flacara si lasati inca 5 minute, neacoperit.
Adaugati rosiile cu sucul. Lasati sa fiarba 5 minute, pana cand morcovii se inmoaie.
Adaugati carnea de pui si incalziti bine. Adaugati spanacul, amestecand pana cand se inmoaie.
Mai lasati la fiert 1 minut.
Foto: Flickr
Pofta buna!