1 Incalziti bine cuptorul (160-165 grade Celsius e numai potrivit);
2 Topiti intai untul, la foc mic, intr-o tigaie mai incapatoare;
3 Fie folositi un recipient mai inalt fie luati o punguta din plastic mai rezistent, puneti in ea faina, condimentele din Lista 1 a ingredientelor, agitati bine punga si apoi inmuiati pe rand fiecare bucata de pulpa sau pieptul de pui in punguta de plastic pana ce sunt invelite corespunzator in compozitie;
4 Prajiti pulpele in tigaia cu unt incins pe ambele parti pana ce sunt bine rumenite pe toate partile;
5 Uscati bine apoi pulpele de grasimi pe hartie de bucatarie si puneti-le intr-o tava de copt;
6 Faceti in tigaie un sote din ciuperci si usturoi timp de 2 minute;
7 Scurgeti untul suplimentar din tigaie si adaugati tot aici supa de pui, sosul Worchestershire, sherry si anghinarea;
8 Incalziti bine totul in tigaie si apoi rasturnati compozitia peste pulpele din tava de copt;
9 Lasati tava la cuptor timp de o ora;
10 Asezati pulpele separat si sosul in sosiera;
11 Amestecati bine frisca cu sosul;
12 Puteti acum servi portii delicioase de pui la cuptor acoperite cu sos dens, parfumat si ornate apoi cu alune si patrunjel proaspat.
Pofta buna!