Aperitiv cu branza de capra si Kaki
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Ingrediente:
- 125 gr branza moale de capra cu verdeata
- 4 fructe Kaki (taiate pe lungime, in 12 fasii foarte subtiri)
- 65 gr migdale, tocate fin
- otet balsamic (pentru servire)
Mod de preparare:
Amesteca jumatate din cantitatea de migdale cu branza de capra.Imparte compozitia obtinuta in 6 parti egale.
Modeleaza-le intre palme, sub forma de bilute.
Pune cate o biluta cu crema intre doua felii de Kaki, apoi apasa usor (trebuie sa se aplatizeze putin).
Trece "sandvisurile" prin restul de migdale, apoi pune-le pe un platou si baga-le in frigider pentru cel putin 10 minute. Este foarte bine si daca le lasi peste noapte la rece.
Taie fiecare gustare in doua, daca doresti.
Inainte de a le servi, stropeste-le cu putin otet balsamic.
Foto: Flickr
Pofta buna!