Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza.
Gustul minunat si aroma de mancare facuta in casa te vor cuceri pe loc!
Pune uleiul la incins intr-o tigaie cu pereti mai inalti, la foc mediu.
Cand e suficient de fierbinte, presaa faina si amesteca folosind un tel.
Dupa aproximativ 5 minute incorporeaza ardeiul gras, ceapa, usturoiul, cimbru, ardeiul iute pudra, telina, carnea de pui si feliile injumatatite de carnaciori. Mareste intensitatea flacarii si amesteca.
Dupa 1 minut adauga supa si sosul marinara. Amesteca in vas si lasa sa inceapa sa fiarba.
In momentul in care da in clocot, acopera tigaia cu un capac, redu focul si tine asa, pe aragaz, in jur de 20 de minute sau pana cand carnea e gata de fiert.
Ia vasul de pe foc, pune o portie intr-o farfurie, presara ceapa verde si serveste.
Pofta buna!