Rasfat pentru doua zile libere! Iata reteta pe care o poti pregati persoanei iubite, cu ocazia Dragobetelui.
Noteaza-ti reteta pentru ca diseara sau maine sa o prepari si tu.
Amesteca intr-un bol faina, cacaua, zaharul, sarea si bicarbonatul de sodiu.
Adauga uleiul, laptele si vanilia. Omogenizeaza cu o lingura si ai grija sa nu ramana in compozitie cocoloase.
Transfera mixul intr-o forma ramekin si baga in cuptorul cu microunde pentru 1 minut.
Scoate, lasa sa se raceasca, apoi presara putin zahar pudra.
Ganache de ciocolata:
Pune laptele la incalzit la bain-marie.
Rupe ciocolata in bucatele si adaug-o in vas. Amesteca pana cand ciocolata s-a topit.
Ia de pe foc si lasa sa se raceasca.
„Asamblare”:
Glazureaza prajitura cu ciocolata ganache.
O poti decora cu o capsuna sau cireasa.
Pofta buna!