Drob din carne de vita
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare!
Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative.
Ingrediente:
- 675 gr carne de vita tocata
- 1 ou
- 1 ceapa tocata marunt
- 230 ml lapte
- piper negru si sare dupa gust
- 2 linguri zahar brun
- 2 linguri mustar
- 75 gr ketchup
- 125 gr pesmet
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 176 de grade Celsius.
Intr-un bol mai mare amesteca oul, carnea, ceapa, pesmetul si laptele. Potriveste de sare si piper.
Unge cu putine ulei o tava de cozonac sau chec.
Pune compozitia pregatita anterior in ea. Aranjeaz-o bine, apasand foarte usor pe ea. Niveleaz-o cu ajutorul unui cutit.
Intr-un castronel amesteca zaharul brun cu ketchupul si cu mustarul.
Toarna mixul peste drob.
Baga tava in cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.
Pofta buna!