Site coolinaria.ro

Placinta cu branza de capra



Placinta cu branza de capra

Ingrediente:
  • 1 kg de branza de capra
  • 5 linguri de zahar
  • 300g faina
  • 300g unt
  • 1 ou
  • 1 ceasca de apa
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
Mod de preparare:
Se amesteca branza de capra cu cele cinci linguri de zahar si esenta de vanilie. Adaugam faina, oul, ceasca de apa, un varf de sare si se amesteca pana se obtine aluatul. Dupa care aluatul se rupe in doua si fiecare dintre cele doua bucati se intinde ca o foaie cat tava, apoi se ia prima foaie si se aseaza in tava. Deasupra primei foi se intinde branza de capra si se acopera cu cea de a doua foaie de aluat si se baga la cuptor.

Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor, se taie in bucati patrate, se aseaza pe o farfurie, se pudreaza cu zahar vanilat.


Pofta buna!