1 Se bat galbenusurile de la cele 6 oua cu zaharul superfin si se adauga treptat cele 200g faina alba precum si albusurile de la oua batute bine si bineinteles untul topit.
2 Din aluatul obtinut se pot face mai multe foi egale pentru blat
3 Se ia la sfarsit cea mai frumoasa foaie si se acopera cu zahar caramel obtinut din 150g zahar si doua picaturi de otet, dar inainte de a se intari caramelul se fac forme cu un cutit pe foaia de blat pentru a se marca portiile de la final
4 Crema se face din 4 linguri de lapte, 150g zahar superfin si 100g ciocolata rasa amestecate toate intr-un bol pus deasupra apei la clocot
5 Cand crema se intareste se mai pun inca 20g de zahar amestecat cu praf de vanilie si 200g de unt si se freaca bine pana la omogenizare
6- Se aplica apoi crema pe dosul foilor de blat se formeaza prajitura si se pune crema si pe laterale
7 La final se decoreaza cu frisca si se poate servi prajitura Dobos.
Pofta buna!