1 Se prajeste mai intai ceapa si usturoiul, apoi se adauga carnea tocata si ficateii si, dupa ce carnea se patrunde bine, se pun rosiile si pasta tomate si se mai lasa la foc aproape un minut;
2 Se adauga apoi apa si se lasa la foc mic pana ce vedem ca toata carnea este bine fiarta;
3 Macaroanele se fierb separat si se lasa la scurs; intre timp se pot fierbe si ouale, dupa care se toaca si acestea marunt;
4 Intr-o tava incapatoare si unsa cu ulei de masline se aseaza o foaie de aluat facuta din jumatate din aluatul frantuzesc peste care punem macaroanele, iar intre ele si pe deasupra lor umplutura de carne si rosii din tigaie si ouale tocate marunt; apoi presaram si branza rasa si putem pune a doua foaie de aluat care va inveli bine umplutura si macaroanele;
5 Se unge pe deasupra cu niste ou batut si se poate pune tava apoi in cuptorul incalzit la o temperatura mediu spre mare.
Pofta buna!