Site coolinaria.ro

Muschi de purcel copt in suc de mustar si sirop de artar



Muschi de purcel copt in suc de mustar si sirop de artar

Ingrediente:
  • 1 1/4 kg muschi de purcel, fara grasime si oase
  • 1 cana sirop natural de artar
  • 4 linguri mustar Dijon
  • 2 1/2 linguri sos de soia
  • sare si piper negru dupa gust
  • 2 1/2 linguri otet din cidru de mere
Mod de preparare:

1 Incalziti cuptorul la 175 grade
2 Amestecati la un loc intr-un recipient mai mic siropul de artar, mustarul, otetul, sosul de soia, sarea si piperul
3 Muschiul intreg il puneti acum intr-o tava de copt nu prea inalta si apoi turnati uniform glazura din recipientul cu sirop de artar peste carnea de purcel din tigaie
4 Tava se da la cuptor pentru aproximativ 1 ora.
5 Se lasa putin la racit, se feliaza si se poate servi.


Pofta buna!