Site coolinaria.ro

Piept de pui umplut cu ciuperci


De dimineata am scos la dezghetat un piept de pui si nu stiam cum sa-l gatesc. Pana la urma m-am decis sa fac un piept de pui umplut cu ciuperci- ceva rapid, usor si atat de apetisant incat merge si pentru o cina romantica.

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ingrediente:
  • un piept mare de pui dezosat si fara piele
  • o conserva ciuperci
  • 1 ou
  • 1 gogosar in otet
  • sare si piper
Mod de preparare:
Taiem pieptul de pui in doua. Medalionul si ce e pe langa se da prin masina de carne sau robot, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ciupercile taiate si scurse de zeama, un ou crud, gogosarii taiati maruntel, sare si piper. Ce a ramas din piept se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Se umple cu tocatura de mai sus. Se ruleaza, se leaga cu ata, apoi se da la cuptor cam 50 minute pana se rumeneste.

Se ung cu uleiul din tava din cand in cand. Pot fi si intoarse. Firul de ata se scoate dupa ce s-au racit. Daca se scoate cand ruloul este fierbinte carnea de pui fiind frageda se rupe.


Pofta buna!