1 Se topeste untul intr-o tigaie larga, si se adauga apoi ceapa tocata si usturoiul,
care se lasa la foc mediu pana ce se inmoaie usor, cam 3 minute;
2 Se adauga carnea tocata de miel, care se rumeneste binisor, apoi se lasa putin
tigaia deoparte, sa se raceasca putin;
3 Se muta compozitia intr-un recipient din inox si se amesteca bine aici si praful
de curry, migdalele, caisele si sosul Chutney;
4 Se ia 1 ou din cele 3 si se bate bine in amestecul de carne;
5 Cele 3 felii de paine se inmoaie in lapte si se adauga si painea la amestecul de
carne, amestecandu-se bine;
6 Se ia apoi o tava de copt patrata, se unge usor cu ulei si se adauga intreaga
compozitie aici;
7 Cele 2 oua ramase se bat in laptele in care s-a inmuiat painea si se toarna acest
amestec peste compozitia din tava;
8 Se incalzeste cuptorul la 175 de grade si se da tava la cpot timp de 45 minute
minimum sau chiar si 1 ora, daca dureaza mai mult pana ce drobul este bine copt si
rumenit usor pe deasupra; se poate proba aceasta cu ajutorul unei scobitori lungi
care trebuie sa iasa curata din interiorul drobului;
9 Se serveste cald.
Pofta buna!