Creveti la gratar cu garnitura de porumb
Va propun o reteta delicioasa, cu putini carbohidrati, insa bogata in calorii, perfecta pentru o masa cu prietenii – creveti la gratar cu garnitura de porumb.
Ingrediente:
- 16 creveti jumbo curatati
- un catel de usturoi
- 6 linguri de ulei de masline
- o conserva mica de boabe de porumb
- 2 rosii feliate
- busuioc proaspat
- sare si piper
Mod de preparare:
Asezam intr-un vas crevetii si adaugam usturoiul taiat marunt si 4 linguri de ulei de masline. Lasam la marinat pentru 30 de minute.
Intr-un alt vas amestecam porumbul bine scurs de apa cu rosiile foliate, 2 linguri de ulei de masline si cateva frunze de busuioc tocate marunt. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Separat rumenim crevetii pe gratar sau intr-o tigaie, cu putin ulei de masline.
Cand s-au rumenit suficient crevetii ii putem aseza peste salata.
Ornam cu o ploaie de busuioc tocat marunt.
Pofta buna!