Site coolinaria.ro

Creveti la gratar cu garnitura de porumb


Va propun o reteta delicioasa, cu putini carbohidrati, insa bogata in calorii, perfecta pentru o masa cu prietenii – creveti la gratar cu garnitura de porumb.

Creveti la gratar cu garnitura de porumb

Ingrediente:
  • 16 creveti jumbo curatati
  • un catel de usturoi
  • 6 linguri de ulei de masline
  • o conserva mica de boabe de porumb
  • 2 rosii feliate
  • busuioc proaspat
  • sare si piper
Mod de preparare:
Asezam intr-un vas crevetii si adaugam usturoiul taiat marunt si 4 linguri de ulei de masline. Lasam la marinat pentru 30 de minute.

Intr-un alt vas amestecam porumbul bine scurs de apa cu rosiile foliate, 2 linguri de ulei de masline si cateva frunze de busuioc tocate marunt. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Separat rumenim crevetii pe gratar sau intr-o tigaie, cu putin ulei de masline.
Cand s-au rumenit suficient crevetii ii putem aseza peste salata.

Ornam cu o ploaie de busuioc tocat marunt.


Pofta buna!