1 Se prepara mai intai o marinata intr-un bol de sticla sau de inox unde combinam zeama de portocale, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea de albine, sarea, piperul, praful de curry si papricasul. Toate acestea se amesteca foarte bine.
2 Pieptul de pui se taie in jumatati, astfel incat sa se obtina 4 bucati, se spala bine, se scurge si apoi se scufunda cele 4 bucati de piept de pui in marinata, se da la rece si se lasa peste noapte.
3 A doua zi, dimineata, se incalzeste cuptorul bine la 175 de grade si se scoate puiul marinat de la frigider.
4 Bucatile de piept de pui se scot din marinata, se scurg de sos bine si se aseaza intr-o tava de 30x20cm, unsa usor cu ulei de masline.
5 Se lasa tava la cuptor aproximativ 25 de minute sau pana ce vedem ca puiul este gata.
6 Se serveste cald, cu garnitura de orez sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!