Site coolinaria.ro

Drob cu ciuperci


Aceasta varianta de drob cu ciuperci poate fi interesanta pentru toti cei care tin regim sau, pur si simplu, nu mananca miel. Varianta de drob cu ciuperci este mult mai usoara, foarte gustoasa si hranitoare.

Drob cu ciuperci

Ingrediente:
  • 300g ficat de pui
  • 500g carne de pui
  • 400g ciuperci proaspete
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 ardei gras rosu
  • 1legatura verdeata
  • 5 oua
  • unt
  • faina
  • boia de ardei
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper
Mod de preparare:
Curatam ciupercile si ceapa uscata, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati de pielite.

Dam prin masina de tocat sau prin robot carnea si o calim putin. Cand s-au racit ficateii ii dam prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si ciupercile calite.

Punem totul intr-un castron si amestecam bine cu ardeiul taiat cubulete, verdeata taiata marunt, 4 oua batute foarte bine si ceapa verde tocata. Condimentam cu sare si piper.

Ungem o forma de chec cu unt si o tapetam cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, pana se rumeneste putin.

Batem oul pastrat impreuna cu boiaua si o lingura de pesmet si ungem drobul deasupra. Dam din nou la cuptor, pana se face o crusta aurie. Taiem drobul cu ciuperci abia dupa ce s-a racit.


Pofta buna!