Site coolinaria.ro

Fileuri de peste in crusta de cocos


Fileurile de peste in crusta de cocos constituie un preparat inedit, usor si savuros din peste, pe care putem sa-l gatim din orice fel de fileuri.

Fileuri de peste in crusta de cocos

Ingrediente:
  • 4 fileuri de peste
  • 1 lamaie
  • 1 ou
  • 4 linguri de nuca de cocos rasa
  • 4 lunguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 100ml ulei
  • sare
  • piper alb
Mod de preparare:
Curatam pestele de eventualele oase si pielite. Il spalam si il uscam pe un servet. Stropim fileurile cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare si piper, dupa gust. Amestecam pesmetul cu nuca de cocos.

Trecem fiecare bucata prin faina, apoi prin oua batut si, la final, prin amestecul de cocos si pesmet. Prajim pe ambele parti fileurile de peste, in ulei incins, pana cand se formeaza o crusta aramie. Le scurgem de ulei pe servetele absorbante.

Servim fileurile calde, cu lamaie si salata de castraveti alaturi.


Pofta buna!