Supa rece de visine
Decorix.ro va ofera sfaturi practice pentru reusita celor mai delicioase retete si va sugereaza produse de mare ajutor in bucatarie, care vor face gatitul o activitate usoara si placuta.
Ingrediente:
- 300 gr visine bine coapte, fara codite
- 300 gr rosii curatate de pielita
- 2-3 linguri zahar (dupa gust)
- 100 ml ulei masline (presat la rece)
Mod de preparare:
Varsati uleiul in forma de cuburi de gheata, decorati cu frunze de telina si puneti la congelator.
Curatati rosiile de pielita (pentru usurinta scufundati-le in apa clocotita).
Mixati visinele cu rosiile, adaugati zahar (nu neaparat necesar). Daca vreti sa serviti supa si a doua zi, fierbeti compozitia cateva minute.
Varsati compozitia in vase mici: boluri, pahare, cescute si bagati-le la frigider.
In momentul servirii adaugati un cub de ulei inghetat si lasati-l sa se inmoaie putin.
Sfaturi de la Coolinaria
Decorati vasele cu flori mici comestibile, cu patrunjel, cu frunze de telina sau menta verde. Puteti pune si putin piper.
Pofta buna!