Site coolinaria.ro

Paste cu dovlecei, pui si parmezan


O combinatie consistenta de paste cu dovlecei, pui si parmezan dar usor de facut. Partea cea mai frumoasa este ca poti folosi orice tip de paste doresti.

Paste cu dovlecei, pui si parmezan

Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 500g paste
  • 5 dovlecei tineri, medii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura smantana
  • 250g parmezan ras
  • ulei de masline
  • busuioc proaspat
  • nucsoara
  • sare si piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins.

Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le in strecuratoarea pentru chiuveta.

Curata si da prin razatoarea Woder Magic dovleceii (sau taie-i in felii foarte subtirii), si caleste-i in uleiul in care s-au prajit bucatelele de pui. Adauga usturoiul taiat fin si o lingura de smantana. Condimenteaza cu sare si piper si adauga un strop de nucsoara.

Caleste pastele in putin ulei incins. Adauga parmezanul peste paste si amesteca. Adauga bucatele de pui, apoi dovleceii si tot sosul lor.

Serveste cald.


Pofta buna!