Aveti chef sa preparati ceva rapid, satios si savuros si aspectul sa fie de nota 10? Atunci salata cu feta si macaroane este cea care poate rezolva problema.
Fierbem pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Le scurgem in strecuratoarea pentru chiuveta, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam sa se raceasca.
Intre timp, pentru a obtine sosul, amestecam la robotul de bucatarie sau in blender, pana la omogenizare, patrunjelul, in prealabil tocat cu tocatorul ingenios, uleiul, zeama de lamaie, un praf de sare si sosul de soia.
Curatam si spalam ardeii. Taiem branza in cuburi sau o radem cu ajutorul linguritei- razatoare. Ardeii ii taiem fasii, iar maslinele rondele.
Intr-un castron, amestecam macaroanele cu ardeii, maslinele si sosul.
Spalam frunzele de salata, iar dupa ce s-au scurs le asezam intr-un bol. Peste ele asezam salata pe care o decoram cu frunze de patrunjel si servim in castronasele personalizate cu numele membrilor familiei.
Pofta buna!