193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Pasca cu smantana si cacao

Pasca cu smantana si cacao

      Trimite pe mail Printeaza
Pasca cu smantana si cacao


Dificultate: usor

RATING


Ingrediente
  • Pentru o pasca mijlocie:
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar pudra
  • 5 linguri cacao
  • 2 linguri praf de budinca de cacao
  • 700 g smantana
  • 4 linguri zahar tos
  • vanilie
  • coaja de lamaie sau portocala
  • un pumn de stafide
  • un varf de sare
Mod de preparare
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra.
Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile.

Inainte de a se da la cuptor, se adauga 8 albusuri batute spuma cu 4 linguri zahar tos, putina sare si se amesteca usor.

Se toarna amestecul intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara (inalta de cel putin 6 cm) tapetata cu margarina.
Tava se da la cuptor la foc mic circa 40-50 min pana se leaga.

Pofta buna!


7 utilizatori coolinaria.ro au incercat reteta "Pasca cu smantana si cacao". Incearc-o si tu!
Vizualizari: 6638


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Liana Hardt pe data de 2012-04-18 Nota: 4,78 din 9 voturi.


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Pasca cu smantana si cacao, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Painea este temelia vietii"
Jonathan Swift
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro