193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Jeleu de fructe mozaic

Jeleu de fructe mozaic

      Trimite pe mail Printeaza
Jeleu de fructe mozaic


Dificultate: usor

RATING


Puteti alege ce arome de suc doriti, dar pastrati numarul de 4 (mai ales la coloranti), pentru a spori impactul vizual.

Ingrediente
  • 16 linguri agar agar
  • 240 ml din fiecare suc de fructe: portocale, lamaie, capsuni, lime
  • colorant alimentar portocaliu, galben, rosu, verde
  • 480 ml lapte condensat
Mod de preparare
Fierbeti fiecare suc separat.
Dizolvati cate 3 linguri de agar agar in fiecare aroma si adaugati colorant alimentar.
Turnati in vase patrate si dati la rece 6 ore (sau peste noapte).

Incalziti laptele condensat si adaugati in el 4 linguri de agar agar.
Lasati sa se dizolve si sa se raceasca.
Dupa ce s-au inchegat si racit bine cele 4 arome de suc, taiati-le in cubulete mici.
Amestecati cu grija cubuletele intr-o tava de cozonac.
Turnati deasupra amestecului de jeleu laptele condensat si dati la rece peste noapte.
Taiati si serviti.

Foto: Flickr

Pofta buna!



Vizualizari: 3502


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Liana Hardt pe data de 2013-03-01 Nota: 5,00 din 1 voturi.


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Jeleu de fructe mozaic, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri"
Edmund Burke
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro