193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Glazura fondanta

Glazura fondanta

      Trimite pe mail Printeaza
Glazura fondanta


Dificultate: usor

RATING


Ingredientele sunt suficiente pentru a acoperi un tort patrat cu latura de 20 de cm, iar glazura fondanta rezultata poate fi folosita cu succes in loc de martipan.

Ingrediente
  • 1 albus de ou, batut
  • 450 g zahar pudra
  • 50 g glucoza lichida
Mod de preparare
Cu o sita foarte fina, cerneti zaharul intr-un castron mare.
Faceti o gropita in mijloc.
In interior, adaugati albusul, glucoza si aroma (daca doriti sa folositi).
Bateti amestecul pana devine o pasta omogena.
Presarati zahar pudra pe o foaie de gatit, turnati compozitia deasupra si framantati cu mainile unse cu unt.
Ajustati consistenta cu mai mult zahar sau apa, dupa caz.
Lasati sa se aseze 30 min inainte sa o intindeti si sa o folositi.

Foto: Cookipedia

Pofta buna!


2 utilizatori coolinaria.ro au incercat reteta "Glazura fondanta". Incearc-o si tu!
Vizualizari: 3672


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Madalina Guta pe data de 2013-03-27 Nota: 4,33 din 6 voturi.


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Glazura fondanta, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Cat de usor rastoarna vantul un copacel firav. Cauta fericirea in simturi, rasfata-te cu mancare si somn si astfel, vei fi si tu dezradacinat"
Buddha
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro