193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gates...» Dulciuri...» Desertur...» Gratin de piersici cu migdale

Gratin de piersici cu migdale

      Trimite pe mail Printeaza
Gratin de piersici cu migdale


Dificultate: medie

RATING


Daca folositi o forma de tarta, aceasta ar trebui sa aiba diametrul de 25 cm.
Mai jos, vedeti preparatul intr-o tava dreptunghiulara de yena, cu pierisicile taiate felii.

Ingrediente
  • 6-8 piersici coapte, curatate de coaja, fara sambure si taiate in jumatate
  • 2 linguri unt
  • 6 linguri zahar
  • 1 ou
  • 60 ml lapte
  • 60 g faina
  • un praf de sare
  • 60 g migdale, tocate
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 210 g Celsius.
Ungeti o tava pentru placinta cu 2 linguri de unt.
Pe o farfurie, presarati 2 linguri de zahar peste care asezati piersicile cu partea taiata in jos.



Separat, amestecati oul, laptele, faina si sarea.
Turnati acest aluat peste piersici.
Amestecati zaharul ramas cu migdalele si presarati peste aluat.
Stropiti prajitura cu 1 lingura de unt si coaceti 15 min.

Pofta buna!



Vizualizari: 1653


Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Gratin de piersici cu migdale:

decorix.ro


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Madalina Guta pe data de 2013-07-03


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Gratin de piersici cu migdale, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Nimic nu va aduce beneficii mai mari pentru sanatate umana si nu va creste sansele de supravietuire a vietii pe Pamant ca evolutia catre o dieta vegetariana"
Albert Einstein
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro