Dulciuri
Retete Decorix.ro: Biscuiti acadea
Biscuiti cu cacao serviti ca acadelele?! De ce nu...
Acesti omuleti simpatici si deliciosi vor fi cu siguranta pe placul celor mici!
Acesti omuleti simpatici si deliciosi vor fi cu siguranta pe placul celor mici!
Ingrediente
- Pentru 4 biscuiti:
- 1 ou
- 70 g zahar tos
- 70 g faina
- 70 g cacao amara
- 50 ml ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos.
Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia.
Cu ajutorul unei pungi de spritat, dupa ce ati introdus betisoarele de acadea prin orificiile corespunzatoare, varsati compozitia in forma de silicon Omulet.
Dati la cuptorul incalzit la 170°C pentru circa 15 minute.
Lasati sa se raceasca si scoateti cu grija din forme.
Puteti decora dupa bunul plac.
Foto: Silikomart
Pofta buna!
Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia.
Cu ajutorul unei pungi de spritat, dupa ce ati introdus betisoarele de acadea prin orificiile corespunzatoare, varsati compozitia in forma de silicon Omulet.

Dati la cuptorul incalzit la 170°C pentru circa 15 minute.
Lasati sa se raceasca si scoateti cu grija din forme.
Puteti decora dupa bunul plac.

Foto: Silikomart
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 4852
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Biscuiti acadea:
Postat de Silikomart pe data de 2013-08-05
Daca ti-a placut reteta Biscuiti acadea, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Serviti intotdeauna felurile de mancare la temperatura recomandata de reteta culinara.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
ulei
Masuram+ingredientele+retete
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
melatonina'A=0
fortificate=''
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate='+and+x=x
fortificate=''+and+'x'='x
fortificate=' and x=x
fortificate=' and x=x
fortificate='' and 'x'='x
fortificate='
fortificate='
Cereale+fortificate='
Cereale fortificate='
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta