193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Capsuni la cuptor

Capsuni la cuptor

      Trimite pe mail Printeaza
Capsuni la cuptor


Dificultate: usor

RATING


Daca nu aveti timp sa preparati o reductie balsamica, inlocuiti cu 30 ml otet balsamic, dar suplimentati siropul de artar cu inca 15 ml.

Ingrediente
  • 450 gr capsuni, taiate in doua
  • 45 ml sirop de artar
  • 30 ml reductie balsamica (otet balsamic scazut la jumatate pe foc)
  • 30 ml ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare fina
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Tapetati o tava cu hartie de copt si lasati deoparte.
Puneti intr-un castron mare capsunile curatate si taiate in doua.
Intr-un castronel separat, amestecati siropul de artar cu reductia balsamica, uleiul de masline si sarea.
Turnati amestecul obtinut peste capsuni si amestecati bine.
Puneti in tava de copt un strat de capsuni si coaceti-le 40-45 de minute.
Le puteti servi imediat sau le pastrati la rece, maxim o saptamana.

Foto: Flickr

Pofta buna!



Vizualizari: 1366


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Liana Hardt pe data de 2015-05-15


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Capsuni la cuptor, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro