193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Fursecuri cu rubarba

Fursecuri cu rubarba

      Trimite pe mail Printeaza
Fursecuri cu rubarba


Dificultate: usor

RATING


Puteti inlocui rubarba cu afine sau stafide, cum preferati sau aveti la indemana.

Ingrediente
  • 250 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 60 gr unt rece
  • 50 gr rubarba tocata fin
  • 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
  • 150 ml lapte
  • 1 ou mare
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati intr-un castron faina cu zaharul si praful de copt.
Adaugati untul rece maruntit si amestecati.
Incorporati rubarba tocata si coaja rasa de portocala.
Bateti oul cu lapte si amestecati-l usor in compozitia de faina.
Luati cate o lingura de aluat si puneti-o in tava de copt, la distanta de 5 cm una de alta.
Dati la cuptor 10-15 minute.
Obtineti 10 fursecuri marisoare, pe care le puteti congela si le reincalziti cand aveti invitati pe neasteptate.

Foto: Flickr

Pofta buna!



Vizualizari: 1563


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Liana Hardt pe data de 2016-07-01


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Fursecuri cu rubarba, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Ienibahar
Ienibahar
Ienibaharul este un print al condimentelor gratie gustului sau deosebit care parca ar insuma pe acel...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Painea este temelia vietii"
Jonathan Swift
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro