193135987363285

Dulciuri

Home» Ce gatesti azi» Dulciuri» Deserturi diverse» Panna cotta cu dovleac

Panna cotta cu dovleac

      Trimite pe mail Printeaza
Panna cotta cu dovleac


Dificultate: usor

RATING


Un desert delicios cu dovleac, vegan si fara gluten!

Ingrediente
  • 300 gr dovleac taiat cubulete 350 ml lapte de cocos
  • 250 ml apa
  • 100 gr zahar brun
  • o lingurita sare
  • 1 pachet de gelatina sau 1 lingurita pudra de Agar Agar
Mod de preparare
Pregatiti gelatina urmarind instructiunile de pe pachet.
Intr-o oala de marime medie puneti dovleacul, laptele de cocos, zaharul, sarea si apa.
Cand incepe sa clocoteasca micsorati flacara si lasati inca 20 de minute, sau pana cand dovleacul devine foarte moale.
Adaugati gelatina sau pudra de Agar Agar.
Amestecati cu mixerul vertical pana cand capata o consistenta cremoasa.
Mai lasati sa fiarba inca 5 minute.
Luati de pe foc si turnati in formele pentru panna cotta sau in borcanele.
Lasati la frigider pana cand se raceste.

Foto: Flickr

Pofta buna!



Vizualizari: 1147


Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Panna cotta cu dovleac:

decorix.ro


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Andreea Utza pe data de 2016-10-14


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Panna cotta cu dovleac, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Dulciuri Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Mar caramelizat, cu scortisoara
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Jeleuri pudrate cu zahar
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Asafoetida
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Foamea-i cel mai bun bucatar"
Folclor
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro