193135987363285

Salate, garnituri si aperitive

Home» ...» Aperitive...» Rosii umplute, in aluat de patiserie

Rosii umplute, in aluat de patiserie

      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza
Rosii umplute, in aluat de patiserie


Dificultate: usoara

RATING

Comenteaza reteta

Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie.
Ti le recomandam si pentru pranz, si pentru o masa in familie.

Ingrediente
  • 6 rosii mici, coapte
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mica, tocata nu foarte marunt
  • 1 tulpina de telina, mai mica (taiata in fasii subtiri)
  • 1 ou mare
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 50 gr parmezan dat pe razatoare
  • 230 gr carnati italieni dulci, bine maruntiti
  • 1 foaie de aluat patiserie decongelata
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
Decupeaza din fiecare rosie cate un capacel (partea de sus, opusa celei cu codita).
Indeparteaza semintele, presara mai multa sare in fiecare, apoi lasa rosiile la scurs pe un gratar, cu partea taiata in jos.
Intre timp, intinde foaia de aluat pe masa si tai-o in 6 bucati.
Tapeteaza o tava de briose cu fiecare din cele 6 bucati de aluat. Acopera tava cu folie alimentara si las-o deoparte.
Incinge ulei intr-o tigaie non-aderenta si caleste usor ceapa si telina.
Dupa 3 minute adauga bucatelele de carnati. Lasa pe foc mediu, amestecand arareori, vreo 10 minute.
Ia tigaia de pe foc si pune in ea parmezanul si patrunjelul. Amesteca bine.
Indeparteaza folia de pe tava, umple rosiile cu aceasta compozitie, apoi pune-le in ea, peste bucatile de aluat.
Mixeaza oul cu smantana si unge cu el marginile bucatilor de aluat.
Ridica usor colturile fiecarei bucati de aluat, astfel incat sa acopere rosiile.
Baga tava in cuptor pentru 15 minute.
Inainte de servire, lasa rosiile sa se raceasca in jur de 10 minute.


Pofta buna!



Vizualizari: 857


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Alina Tibichi pe data de 2017-02-27


      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza

Adauga comentariu reteta - coolinaria.roAdauga un comentariu
Nume*
E-mail*(Nu va fi publicat)
Caractere disponibile 500 .
Cod de verificare*


Daca ti-a placut reteta Rosii umplute, in aluat de patiserie, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Salate, garnituri si aperitive Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Omleta cu ciuperci si masline – Reteta pentru micul dejun
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
Gustare cu fasole si rosii coapte
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sandvisuri cu sunca si avocado
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aperitiv cu branza de capra si Kaki
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Humus cu edamame si usturoi
Daca iti place humusul la nebunie, noteaza repede aceasta reteta. Prepararea ei nu-ti va lua mai mult de 5 minute. Fasolea edamame este folosita cu precadere in bucataria chinezeasca, dar o regasim si
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Condimente - Anason
Anason
Anasonul este o planta mediteraneana inrudita cu mararul si coriandrul, de la care se folosesc in pr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Legile lui Murphy despre razboi: Poti sa te plangi cat vrei in legatura cu portiile de mancare, dar tine minte, s-ar putea sa fie ultima ta masa, asa ca mai bine bucuta-te de ea"
Edward A. Murphy
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro



DESCOPERA BRANDURILE NOASTRE
Branduri Dazoot Software
Branduri Dazoot Software
decorix.ro - Decorix egirl.ro - Revista online de lifestyle feminin shopaholic.ro -  Moda, calatorii, shopping, lifestyle manualeauto.ro - Manuale Auto newspad.ro - Ultimele stiri online Brico Mall Newsman coolinaria.ro - Retete culinare online, sfaturi culinare savuros.com - Cele mai savuroase retete lookbook.ro - LookBook mercatino.ro dazoot.ro - Dazoot Software cascada.ro - Vila Cascada