Feluri de mancare
Ciorba de peste
Ingrediente
- 1 kg peste
- 1 ceapa mare tocata marunt
- 2-3 cartofi taiati cubulete
- 2 morcovi tocati marunt
- 1 telina si 1 ardei gras tocate marunt
- 3-4 rosii bine coapte date prin razatoare
- 1/2 l bors bine acrit sau zeama de varza, la alegere
- leustean tocat marunt
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se toaca marunt zarzavaturile dupa ce in prealabil au fost spalate bine si se pun la fiert in apa cu sare. Vine apoi randul pestelui sa fie curatat, spalat si portionat in felii nu prea mici. Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul sau zeama de varza, apoi pestele si se lasa sa fiarba cel putin 15 minute, pana ce suntem siguri ca pestele e bine patruns. La sfarsit se presara leusteanul taiat marunt si piper dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta sau cu crutoane de paine si ardei iuti.
Pofta buna!
Se serveste cu mamaliguta sau cu crutoane de paine si ardei iuti.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 8817
Postat de Lucia Mihailescu pe data de 2009-08-17 Nota: 6,67 din 3 voturi.
Daca ti-a placut reteta Ciorba de peste, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Supe, ciorbe pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In zilele mai reci, cand nu ai nici o idee ce sa gatesti, poti face o minunata supa minestrone. Modul de preparare este mult mai usor decat crezi. Cu siguranta, reteta iti va placea si vei dori sa o p
Iata o minunata reteta, cu care poti sa diversifici meniul familiei tale! Este satioasa si extrem de usor de preparat! O poti servi cu smantana sau iaurt.
Supa de rosii cu busuioc este un preparat popular si delicios, insa atunci cand adaugati si tortellini cu branza, ea se transforma intr-o masa copioasa.
O supa cremoasa de sparanghel, hranitoare si gustoasa.
Supele crema sunt bogate si satioase, ideale pentru zilele reci de iarna.
La masa oferiti alternativ cosuri cu paine alba, dar si paine integrala/de secara.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Masuram+ingredientele+retete
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
melatonina'A=0
fortificate=''
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate='+and+x=x
fortificate=''+and+'x'='x
fortificate=' and x=x
fortificate=' and x=x
fortificate='' and 'x'='x
fortificate='
fortificate='
Cereale+fortificate='
Cereale fortificate='
glicemiei'A=0
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta