193135987363285

Salate, garnituri si aperitive

Home» ...» Aperitive...» Drob de miel umplut cu oua PATRATE

O masa de Paste originala si hazlie: Drob de miel umplut cu oua PATRATE

      Trimite pe mail Printeaza
Drob de miel umplut cu oua PATRATE
Drob de miel umplut cu oua PATRATE


Dificultate: mediu

RATING


Ingrediente
  • maruntaie de la miel (inima, ficat, rinichi, splina, creier si plamani)
  • prapure
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • 2-3 oua
  • o lingura ceapa verde
  • o lingura verdeata tocata (marar si patrunjel verde)
  • sare, piper
  • miezul unei felii de paine, bine inmuiat in lapte si stors
  • o ceasca otet
  • o lingura ulei
  • 3 oua, tari, fierte in dispozitivul de silicon de la DECORIX.RO, trecute prin aparatul pentru oua patrate (pentru o buna reusita se pun ouale calde in aparat si apoi se dau pentru un minut la frigider)
  • tava de la DECORIX.RO
  • cleste feliat friptura
Mod de preparare
Se spala bine maruntaiele cu apa rece. Rinichiul se curata bine in interior. Se lasa 10-15 minute in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventual miros. Intr-un vas cu apa in clocot se pun maruntaiele si se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se ia spuma, se adauga morcovul si patrunjelul impreuna cu o ceapa, si se lasa sa mai fiarba inca vreo 25-30 minute. Se pune cuptorul la incalzit.

Maruntaiele fierte si racite se dau prin masina de tocat impreuna cu o ceapa si miezul de paine. Se adauga ceapa verde tocata fin, verdeata tocata, apoi se potriveste de sare si de piper. Se omogenizeaza bine amestecul cu 2 galbenusuri, la sfarsit se pun si albusurile batute spuma. Daca nu este destul de inchegata mai puteti adauga un ou. Ungeti tava cu ulei.

Prapurele se spala in cateva ape, se inlatura excesul de grasime si se pune pe fundul tavii cu marginile in afara. Se pune un strat din compozitie, se adauga cele 3 oua patrate, se acopera cu restul de compozitie. Se acopera cu prapurele ramas in afara. Se da la cuptor aproximativ 50 de minute, pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava, se rastoarna pe un platou si se taie in felii late folosind cutitul de feliat carne.

Pofta buna!


4 utilizatori coolinaria.ro au incercat reteta "Drob de miel umplut cu oua PATRATE". Incearc-o si tu!
Vizualizari: 7609


Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Drob de miel umplut cu oua PATRATE:

decorix.ro


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Lacramioara Ghigea pe data de 2010-04-02 Nota: 10,00 din 2 voturi.


      Trimite pe mail Printeaza

Daca ti-a placut reteta Drob de miel umplut cu oua PATRATE, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Salate, garnituri si aperitive Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Rosii umplute, in aluat de patiserie
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Omleta cu ciuperci si masline – Reteta pentru micul dejun
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
Gustare cu fasole si rosii coapte
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sandvisuri cu sunca si avocado
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aperitiv cu branza de capra si Kaki
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu aglomerati bucataria si frigiderul cu sticle de bauturi racoritoare sau damigene largi de vin.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare"
George Bernard Shaw
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro