193135987363285

Feluri de mancare

Home» Ce gates...» Feluri d...» Mancarur...» Peste-spada in sos de rosii

Retete Erotice: Peste-spada in sos de rosii

      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza
Peste-spada in sos de rosii


Dificultate: mediu

RATING

Comenteaza reteta

Ingrediente
  • 4 fileuri peste-spada
  • 4 linguri ulei de masline
  • 15 masline negre
  • 2 linguri capere
  • 5 rosii bine coapte si fara pielita
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 pestisori ansoa, curatati de piele si taiati fasii
Mod de preparare
1 Intr-o tigaie nu prea inalta se pune uleiul de masline, maslinele, usturoiul tocat, caperele si pestisorii ansoa, se adauga apoi 3 linguri de apa si se lasa la foc mare pentru 5 minute;
2 Se adauga apoi pestele-spada si se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte;
3 Vine acum randul rosiilor decojite, fara seminte si bine tocate, se adauga si patrunjelul tocat, se amesteca usor si se mai lasa la gatit inca 3 minute, dupa care se ia de pe foc.

Pestele-spada se serveste cu paine taraneasca la vatra, usturoi verde si ardei iute.

Pofta buna!


1 utilizator coolinaria.ro a incercat reteta "Peste-spada in sos de rosii". .Incearc-o si tu!
Vizualizari: 3421


Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Peste-spada in sos de rosii:

decorix.ro


ALTE RETETE COOL PENTRU TINE :



Postat de Lucia Mihailescu pe data de 2010-07-09 Nota: 10,00 din 1 voturi.


      Trimite pe mail Comenteaza Printeaza

Adauga comentariu reteta - coolinaria.roAdauga un comentariu
Nume*
E-mail*(Nu va fi publicat)
Caractere disponibile 500 .
Cod de verificare*


Daca ti-a placut reteta Peste-spada in sos de rosii, aboneaza-te la RSS-ul de RSS: Feluri de mancare Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Alte retete

Frigarui de creveti cu salata
Reteta mexicana face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis
Peste in crusta de migdale si parmezan
Daca alegeti sa preparati somon, acesta poate fi servit cu mijlocul putin crud, dar pestele alb trebuie gatit complet pana devine opac. Serviti cu garnitura de legume si felii de lamaie.
Risotto al negro di seppie
Reteta face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurant
Creveti cu usturoi si busuioc
O mancare rapida pe care o puteti servi cu garnitura preferata
Macrou cu miere si sos de soia
Serviti pestele prajit cu orez simplu si un sos delicios dulce-sarat.
Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Maioneza
Maioneza este un condiment obtinut din ulei vegetal, galbenus de ou si otet sau zeama de lamaie. Are...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau







DESCOPERA BRANDURILE NOASTRE
Branduri Dazoot Software
Branduri Dazoot Software
decorix.ro - Decorix egirl.ro - Revista online de lifestyle feminin shopaholic.ro -  Moda, calatorii, shopping, lifestyle manualeauto.ro - Manuale Auto newspad.ro - Ultimele stiri online Brico Mall Newsman coolinaria.ro - Retete culinare online, sfaturi culinare savuros.com - Cele mai savuroase retete lookbook.ro - LookBook mercatino.ro dazoot.ro - Dazoot Software cascada.ro - Vila Cascada